fbpx

Защо Украйна забранява мисионерската поза със закон?

мисионерска секс поза

Да забранят със закон мисионерската поза, обмисля сериозно правителството на Украйна, съобщават украински медии. Както много правителства по света, и украинското е поставено пред дилемата как да се справят с ниската раждаемост в страната. След като разбрали за ново проучване, в което се оборва мнението, че една от най-добрите пози за зачеване е именно мисионерската, депутатите решили да популяризират други секс пози, в които шансовете за забременяване са много по-големи.

До скоро се вярваше, че мисионерската поза е добър начин за това, тъй като тя позволява най-дълбоко проникване. Освен това спермата влиза право на входната врата на матката. В допълнение, тази позиция не позволява на сперматозоидите да изтекат и стигат по-далеч в женското тяло.

Има още някои позиции, които, според специалистите, намаляват шансовете за зачеване. Секс пози, в които партньорите стоят прави, седят или партньорката е отгоре, като позата на ездачката например, пречат на сперматозоидите да останат по-дълго време в тялото на жената и служат повече за по-лесен и бърз начин за получаване на оргазъм, отколкото до забременяване.

Най-добрият вариант за стимулиране на раждаемостта, според украински експерти, била кучешката поза. кучешка секс поза Ето защо след забрана на мисионерската поза, украинските депутати обмислят да популяризират тази поза и така да решат проблема с ниската раждаемост. Наред със забраната на мисионерската поза те обмислят и забраната на абортите.

За по-добър ефект при опитите за зачеване с кучешката поза, лекарите съветват да се сложи възглавница под бедрата на жената. Това ще промени наклона на таза на жената и по този начин сперматозоидите ще останат в утробата й по-дълъго време.


Харесай, сподели, разпечатай

2 thoughts on “Защо Украйна забранява мисионерската поза със закон?

  1. Ами да забранят и противозачатъчните тогава или да поощрят любовта, с режим на тока примерно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *