fbpx

Защо Марк Зукърбърг носи една и съща тениска всеки ден? Видео!

При отговарянето онлайн на въпроси в реално време от клиенти и фенове на Фейсбук, на собственика на социалната мрежа Марк Зукърбър беше зададен един доста любопитен и на пръв поглед тъп въпрос: “Защо носиш една и съща тениска всеки ден?”, написаха за случая от telegraph.co.uk. Може би много хора не са забелязали до момента, но Марк носи винаги едина и съща сива тениска на събитията, на които се появява.

Mark Zukerberg, Facebook

Отговорът на Зукърбърг е доста интересен и се харесва на доста голяма част от феновете му: „Аз наистина искам да опростя живота си, да го направя с най-малко избори, с изключение на това как най-добре да служа на общността“, като казва още и, че всъщност има множество еднакви тениски. „В такава позиция съм, че всеки път, когато се събудя сутрин, трябва да помагам на повече от милиард хора. Имам чувството, че не си върша добре работата, ако влагам енергията си за неща, които са несериозни за мен“.

В допълненение и обосновка на своята теза, Фейсбук основателят посочва още много примери за известни личности, които имат същото отношение към облеклото си като Стив Джобс и президестът Барак Обама.

Харесай, сподели, разпечатай

1 thought on “Защо Марк Зукърбърг носи една и съща тениска всеки ден? Видео!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *