fbpx
 

Защо да си водиш хоби дневник?

1
хоби дневник, giasksр хоби
Какви са ползите от воденето на хоби дневник?

 

Какви са ползите от воденето на хоби дневник? А колко от вас си водят хоби записки?

Хоби дневникът обикновено представлява тетрадка или тефтер, а в някои случаи дори голям скицник, където хората, запалени по определена дейност и отделящи й определено време от личното си време, използват, за да запишат как са започнали, откъде са започнали, какви материали са купили, колко пари са вложили в началото….Нерядко, хоби дневникът се превръща в един любим лексикон, където освен писането на гореспоменатите неща, се залепят красиви моменти и места под формата на снимки, определени страници се правят на хербарий, където се запазват специфични или просто красиви стръкове растения….Рисунките също са една чудесно допълнение към страниците му. И да, не е нужно да рисувате професионално – важното е да вложите чувство, може и на хумор 🙂 Колкото по-цветно и нестандартно, толкова повече ще го обикнете.

Какво още може да ни донесе като емоция хоби дневникът?

Някой ден това прекрасно и уникално за вас нещо ще бъде и прекрасен повод да съберете децата, а защо не и внуците, и да им покажете най-доброто от вас – вашите спомени, емоции, срещи, постижения, дори съкровени колекционерски придобивки – ценни марки и монети, редки видове растения, красиви салфетки или станиоли от шоколад…Изборът е Ваш!

Източник: hobbyslaves.com

 

Харесай, сподели, разпечатай

One thought on “Защо да си водиш хоби дневник?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Знаете ли историята на Патси Ан от Аляска?

пн авг. 27 , 2018
По повод световният ден на кучето, който се празнува на 26ти август, решихме да Ви разкажем историята на един невероятен бултериер, станал известен в Аляска. Да, всички знаят за Хачико, но доста от Вас не знаят за Патси Ан, а тя също би Ви трогнала, повярвайте ни? И така: Патси Ан […]
куче, Патси Ан, Аляска, история, пристанище, бултериер