fbpx

За нас

Това е списание за любопитни, знаещи, мислещи и атрактивни хора.

В него ще намерите всички актуални и интересни за вас теми, предложени по различен, оригинален начин.

Научете за нещата, които ви вълнуват, като задавате въпроси.

Прочетете последните новини и проблеми, свързани с приложна психология, здраве, красота, мода, модни тенденции, бижута, аксесоари; за интересни личности и техните професии и хобита, както и други фрий стайл теми;

Отслабвайте, гледайки нашите упражнения;

Гответе с нашите рецепти;

Как, къде, защо, какво се случва по света;

Да поспорим на различни теми;

Отговорете оригинално на нашите теми за креативно мислене

Giasks.com ви предизвиква!

* Авторско право!

Съдържанието на тези страници е под защитата на “Закона за авторското право и сродните му права”.

При използване на информация от сайта е задължително позоваването на giasks.com. Публикуване, размножаване или каквато и да е друга форма на комерсиално използване на цели материали от списанието става само след писмено съгласие от giasks.com . За връзка с екипа, молим да се обърнете към контактната форма или на email: giasks@abv.bg

**Условия на ползване

Потребителски права

Потребителите на настоящия сайт следва да се запознаят с настоящия текст “Общи условия за ползване”. При следващо отваряне на сайта и зареждането му в интернет браузъра на потребителя, именно потребителят се съгласява автоматично с тях.

Потребителят има право да използва информацията на giasks.com по всякакъв начин, но не и за търговска цел. Потребителят се съгласява, че информацията, публикувана на сайта giasks.com, не може под никаква форма да бъде причина или повод за предявавяване на каквито и да било искове – граждански, административни, съдебни и други към собствениците на сайта .

Онлайн списанието не носи отговорност за коментарите на потребителите пред трети лица.

Отговорност и интерпретация

Giasks.com не носи отговорност за интерпретациите и възприятията на сайта от субективен характер и интерпретация на точността, смисъла и ползата на информационните ресурси и канали на giasks.com.

Ограничение на отговорността

Вие ползвате giasks.com на собствена отговорност. Не поемаме никаква отговорност за причинени имуществени вреди или загуби в резултат от ползването на giasks.com или на съдържащата се в него информация, или причинени от следването на съдържащи се в giasks.com линкове. Запазваме правото да променяме съдържанието и дизайна на giasks.com без предизвестие и уведомяване на потребителя.

Този Уеб сайт е подчинен на законите на Република България. Потребителите, които влизат в сайта от други страни, го правят доброволно и отговарят за спазването на българските закони.

Правила за ползване на формите за коментари на сайта

За публикуване на мнения (коментари) в сайтa giasks.com не е необходима регистрация, а само оставяне на електронна поща за обратна връзка. Освен да публикува, всеки потребител (вкл. нерегистрираните) има право и да оценява мненията на другите потребители.

Модераторите на сайта имат право да скриват или изтриват мнения, когато те съдържат:

– спам или непоискани търговски съобщения;

– мнения, които не са по темата на материала, който коментират;

– нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа;

– призиви към расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие;

– обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности, вкл. към други участници във форума;

– порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права;

– лични данни според Закона за защита на личните данни;,/p>

– съдържание изцяло на чужд език.

– Информация, която може да бъде санкционирана по Закона за кредитните институции. Според чл. 152 от него за разпространяване на невярна информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, глобата е от 2000 до 5000 лв. При повторно нарушение глобата е от 3000 до 10000 лв. Ако нарушението е извършено чрез средство за масово осведомяване, глобата е от 5000 до 10 000 лв. и при повторно нарушение – от 8000 до 20 000 лв.

***Собственост

Сайтът giasks.com е собственост на фирма Медия Промо ООД със седалище и управление в град Пловдив, ул. Славееви гори 47, регистрирана в Търговския регистър на република България с ЕИК: 201771613 Фирмата е регистрирана и в Електронния регистър на Администратори на лични данни към Комисията за защита на личните данни. МОЛ: Атанас Тасев