fbpx

За контакти и реклама

Ако харесвате нашия сайт, имате въпроси, или желаете да станете наш спонсор или рекламодател, пишете ни на имейл: giasks@abv.bg или Попълнете нашата форма за контакт!

Реклама чрез банери

С нестандартния си почерк, стилна визия и ясно подчертана насоченост, www.giasks.com е вашият идеален рекламен агент.

Вашите рекламни банери могат да се позиционират навсякъде из сайта, стига това да не нарушава стилния му дизайн.

Изисквания към рекламните банери:

Размерите следва да бъдат според избраната позиция. Най-често използваните такива са: 125х125, 150х150, 468х60, 300х250, 120х240, 728 x 90, 250 x 250, 160 x 600, 120 x 600, 88 x 31

Форматите, в които трябва да бъде един рекламен банер са JPG, PNG или SWF.

– Съдържанието на рекламите не бива да бъде в разрез с българското законодателство или имиджа на Любопитното списание на България – Giasks.com

Партньорски линкове:

Реклама чрез линкове:

1 вариант е линк към списък с линкове „Партньорски линкове“ – футър в дясно

2 вариант е линк към определена ключова дума, свързваща думата с тематиката на сайта, който рекламирате, в публикация – до три думи в публикация.

Реклама чрез гост-блогинг:

Ако желаете да публикуваме статия на тематика сходна с тази на онлайн списанието с избрана от вас категория, автор Вашето име и линк към вашия сайт, можете да публикувате в Giasks.com като гост – блогър. Публикацията остава в архива на списанието и е част от цялостната му оптимизация, като линкът към вашия сат е do follow активен линк.

Ако желаете такава публикация, но нямате копирайтър да изготви този тип публикация, главният редактор на любопитното списание може да изготви такава публикация, като отново автор се отбележи поръчителят /като гост-блогър/ и ще бъде поставен отново активен линк към вашия сайт.

Публикацията не трябва да има очевадно рекламен характер, а съобщителен, лайвстайл или любопитен характер с цел да стане част от цялостния замисъл на сайта, в който публикувате.

Реклама чрез платена публикация за събитие или новина:

Платена публикация за събитие или новина до 50 думи

Платена публикация за събитие или новина до 75 думи 

* Платената публикация може да включва линк, който води до официална страница, адрес и контакти.

Платената публикация излиза в резултатите от търсене на търсачки.

Като автор се посочва името на клиента, заявил публикацията.

 Реклама чрез споделяне на събитие, новина, публикация или снимка с текст /цитат на известна личност или текст с развлекателен характер/ на нашата Фейсбук страница:

Можем да публикуваме всичко това на нашата фейсбук страница. Ако публикуваме снимка с текст, то тази публикация ще бъде споделена съответно и от другите фейсбук страници, с които си сътрудничим напълно безплатно.

Важно! : Любопитното списание Giasks.com е седмично онлайн списание с лайвстайл насоченост. То засяга теми от сферата на приложната психология, здравето, красотата, фитнес и спорт, мода, полезна информация за начина на живот или употребата на стоки и услуги, засяга мистериите и суеверията на националните празници, като и любопитни факти и практически съвети от живота на успели личности. Списанието има и любопитно-креативен характер – чрез своите интерактивни игри, цели да накара хората да мислят оригинално и да развиват своите интелектуални въжможности. Темите в сайта се подбират внимателно и са предложени по различен от обикновените списания начин, а именно да провокира мисленето на своите читатели, но без да се натрапва и отблъсква. Всякакви клюки и жълтини са изключени от замисъла на публикуване!

Фейсбук страницата на списанието се поддържа ежедневно, като целта е да поддържа прекия контакт на автора и редактора му с феновете му. Приоритет на социалната страница е привличане на повече читатели и споделяне на публикациите на списанието.

Екипът на сайта ви обещава модерен професионализъм, основаващо се на професионално персонално отношение с всеки един наш рекламодател, спонсор или читател.