fbpx

В какъв стил ще се облечете за Новогодишното парти?

Изберете своя стил и своята визия за празника измежду “Femme Fatale“, “Sexy Party Diva”, “High-Fashion-Icon”. Не забравяйте, че тя трябва да отразява вас, а не вие нея!

“Femme Fatale“ – стилът може да изглежда по този начин:

Парти рокля с дължина около коляното или може би дълга рокля с елегантен шлейф, подчертаваща фигурата рокля, умопомрачителен ток (дебел в ретростил (само с коктейлна рокля!), или тънък (екстравагантен, също подходящ и за дълги рокли) ).

Набиващи се в погледа блестящи бижута. Когато са големи се избира или само обици, или само колие! Обиците или Колието могат да се комбинират с гривна или коктейлен пръстен, които обаче са в един размер.

Фаталната жена не е семпла в никакъв случай. Но не и кичозна! За да ползвате този стил, комбинирайте смело модерната роклю с едни етно-бижута – резултатът е екстравагантен и неочаквано шикозен.

Гримът е тъмен, опушен. Устните са изкусително червени. Тук говорим за party-излъчване, което позволява по-силен грим.

Косата е вдигната на висока прическа, за да издължи допълнително силуетът. Гривата може да бъде и пусната с едри къдрици. Този зимен сезон това е модерно! Забравете обаче топираните в корена коси!

Ако сте по-смела, можете да наблегнете на цветовите контрасти. Към черния тоалет могат да се комбинират едноцветни ярки обувкис вашия любим цвят. Отдавна вече не е задължително чантата и обувките да са в един цвят. Ако обувките са в ярко зелено или с леопардов мотив, една подобна чанта ще претрупа цялостната визия.

За да завършите вашата визия, не забравяйте и парфюмът! Тежък, може би леко сладникъв аромат, който ще ви направи неустоима.

Ако искате да изглеждате като “Sexy Party Diva” , трябва да знаете следните неща за този стил:

Секси парти-дивата е палава, закачлива и винаги е център на внимание! Тя е типът жена, която винаги носи нещо момичешко в себе си. Може да си позволи смели комбинации, момичешки форми и обеми на дрехата, които да й дадат възможност да се развихри на дансинга.

angelina jolie with a short cut from 1996 year

Тоалетът трябва да е удобен. Парти-дивата е смела – може да комбинира дънки “Vintage“, корсет, висок ток и да изглежда умопомрачително секси. Този тип жена клони към къси рокли, Hot Pants, или поли – тип балон и А-силуетът. Редуването на обемни и подчертаващи тялото форми прави силуетът оравновесен – това е най-важното, което трябва да запомните за този стил.

Секси парти-дивата е носител на настроение. Цветовете, които й подхождат са светли, или може би ярки, но никога монотонни. Злато и сребро пасват идеално на характера й.

Прическата е смела, може и много къса. Ако косата е дълга, то тя задължително е развята и небрежно рошава.

“High-Fashion-Icon” – за този стил важи следното:

Колежанската фешън икона винаги се облича по последни тенденции и то изключително смели. За нея няма табута. Кожа, лак, злато, сребро – комбинира смело. Понякога може би са на границата на кича, нереални, натрапващи се – ето защо често остават неразбрани. Тайната цел на този стил е една – да привлече всеки поглед върху себе си.

dolce&gabana sezon esen-zima 2011

Гримът е тежък

Косата е в екстравагантна прическа, а може да носи на главата си и шапка с паунови пера.

Обикновено тоалетът е украсен от необичайни арт-елементи. High-Fashion-стилът е повече изкуство, отколкото мода. Тоалетът е само израз на погледът върху живота на съответния човек, който е точно толкова индивидуален, колкото самият тоалет. Тук граници няма! Важи само едно – “Изрази себе си!”

Зорница Асенова – Zora – дизайнер и моден експерт във Франкфурт, Германия


Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *