fbpx

Ще има ли истинско секс-училище в Европа?

fabian perez' painting

На 14 декември отваря врати първото секс училище в Европа – във Виена, предаде австрийският сайт vienna.at

В началото на януари започва първият от петте курсовете, с продължителност 200 учебни часа. Първият семестър на AISOS (Австрийската международна сексуална школа) се състои от 5 курса за начинаещи и 3 интензивно специални семинари. В допълнение тя предлага 4 уикенд курсове за двойки.

Секс училището ще предлага от една страна историческа и модерна сексуални теория, като същевременно иска да обърне внимание на техниките, които ще направят студентите по-добре любовници. Тези техники ще включват секс позиции, техники на нежност и анатомични белези.

Изпитни тестове във виенското училище също ще има!

“Вие тренирате вашите възприятия, вашите мускули и се грижите за вашия кондиция. Но колко време инвестирате в подобрение на вашите способности, за които всъщност става въпрос.. на любовта?” пита директорката на AISOS Ylva Мария Томпсън. Както във всяко училище, трябва да има тестове и във Виенското секс-училище: “всеки курс се завършва с изпит”. “За да получите тапия, всички изпити трябва да са издържани”, категорична е още госпожа Томпсън.

За нейно съжаление обаче австрийската национална телевизия забрани рекламата на училището. Ще има ли истинско секс-училище в Европа? – това се питат все по-често поддръжниците на идеята.


Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *