2014_year_of_the_green_wood_horse

Според източния хороскоп 2014 г. ще премине под знака на Дървения кон. За много хора конят е символ на грацията, благородността и предаността. Той е добър приятел на човека.

>Китайските астролози обещават 2014-та да бъде добра, богата на различни събития, но и непредсказуема. Някои от нас ще открият в себе си неподозирани качества, ще станат по-амбициозни и устремени. Други ще повярват повече в себе си и ще сбъднат мечтите си.

Дървеният кон ще е особено благосклонен към пътешествениците, новодомците и младите родители, а също към тези, които очакват дете. Ще даде неочакван прилив на енергия на хората за нови открития, бизнес начинания, кариерно израстване.

В любовен аспект 2014-та година ще поднесе прекрасни и романтични моменти на всички чакащи това чувство да се появи в живота им. Незадомените ще намерят половинки, а обвързаните ще се преоткрият.

Астролозите ни съветват да посрещнем 2014 година, облечени в синьо или кафяво. Зеленият цвят също може да преобладава, тъй като по китайските традиции опашката и главата на коня често се изобразяват именно с този цвят.

Според модните специалисти облеклото трябва задължително да е стилно, без каквато и да било натруфеност. Дамите нека подчертаят своята грациозност и елегантност, а мъжете своята изтънченост и стил. Етно бижутата ще са на мода през идната 2014 година. Те може да са дървени или от други естествени материали, но нека бъдат семпли.

konska-podkova-suvenir

Безмислено е да ви казваме, че особено подходящ подарък за настъпването на новата 2014-та година, са сувенирите с фигура на кон, конската подкова, дървените бижута, дървените пепелници, дървените чашки за ракийка, бъклиците, и всичко, което е свързано с това прекрасно животно коня.