fbpx

Лакирали ли сте се със спрей лак?

spray lak za nokti

Наричат го “лакът на бъдещето”, защото е иновативен и е страхотно бърз за употреба. Спрей лакът е прекрасен продукт за лакиране на ноктите за тези от вас, мили дами, които мразите да чакате лакираните си нокти да изсъхнат. Това може да отнеме от минута до пет, нали така? Е, компанията Nails inc. е разработила спрей лак, който се нанася само с едно – две пръсквания върху вашите нокти и изсъхва скоростно. Също като спрей лаковете за коса, спрей боята и прочие.

Как се лакират нокти със спрей лак?

1. Всички професионални маникюристи ще ви посъветват преди всяко лакиране, независимо дали е с обикновен лак, или този във формата на спрей, да поставите на ноктите си основа – тя обикновено подхранва и предпазва ноктите ви от вредните вещества на повечето лакове. Затова поставете първо основа за лак.

2. След като базата е изсъхнала, разперете длан и пръснете със спрей лака. Както знаете, за да се изпръска една течност по-добре и хармонично, флаконът, в който се намира, трябва да бъде добре разклатен. Можете да лакирате по този начин и пръст по пръст първоначално, докато свикнете с неговата употреба.

3. Изплакнете ръцете – водата ще отмие тази част от лака, която е излишна, а останалата ще фиксира. Ако водата не успее да отстрани изцапаните краища на пръстите, използвайте за тази цел клечка за уши, напоена с малко лакочестител.

4. Ако желаете, можете да ползвате топ-лак, както при нормалното лакиране, за да задържите цветния лак по-дълго.

И така, сега само трябва да изберете цвят и да се поразкрасите!

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *