fbpx

Кой направи една годинка?

Любопитното списание на България

Здравейте, приятели на Любопитното списание. На 6ти септември, тази велика за България дата, любимото ви четиво направи една годинка . С изминалите 12 месеца, замислено първоначално като седмичник, списанието се стараеше силно да избягва типичния за много сайтове “клюкарски” или чисто “женски сладникав лайвстайл” стил на писане и да повдигне интересни въпроси със сериозен, но кратко-увлекателен тон.

Както е написано в “За нас” страницата, това не е обикновено списание – то е насочено към всички Вас, които имате желание да научите нещо ново и интересно; които имате нестандартно мислене; желаете да мислите и се вълнувате от ставащото около вас. Ето защо абсолютно цялата платформа на списанието е под “въпросителна” форма – пост започващ винаги със заглавие.

С класическите за съвременно списание категории, но с нестандартения си подход написани статии в тях, Любопитното списание се надява да бъде в полза на вашето здраве, красота, добра физическа и психическа форма, позитивно и креативно мислене.

Искаме да ви провокираме, но не за скандали!

Искаме да се разиграете мисловно, но не да се преуморявате!

Искаме да научите полезни неща, но не в училищен или научен стил!

Искаме да успеете – затова ви пишем позитивно и практично

Искаме да ви подканим към действие! – и така да гарантираме вашия успех.

Благодарим ви, че избрахте любопитното списание за вашата обедна почивка; с вашето сутришно или следобедно кафе; за убиване на чакането пред някой учителски, лекарски, зъболекарски или офис кабинет; за да удовлетворите желанието да научите за нещата по различен начин…Очаквайте продължение 🙂

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *