fbpx

Кой е модният доминатор за есен-зима 2011? – част 1

 Ретрото е в пълната си сила!

Този сезон се набляга на луксозност, блясък, гланц. Доста разнообразни са и стиловите линии, които се откриват при големите дизайнери. За емблематична и обобщаваща основните тенденции на сезона намирам следната фотосесия на Dolce&Gabbana

dolce&gabana sezon esen-zima 2011

Ретрото в стил 70-те години отново е на мода! Цветовата гама от нежни нюанси на червено, лилаво и розе са доминиращи. На мода са ярки цветови комбинации на Поп-Арт – стила, като например, червено с оранжево (може и със синьо), но и двата цвята са задължително в нежен пастелен нюанс. Основен цвят също е петроленият, който стои особено елегантно на бледа кожа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  При материите задължително се залага на блясък като при сатена и коприната. Ето защо копринената или сатенената риза с жабо е отново “In”. Ако се поразровите из гардероба на майка ви и намерите блузите с удължени краища около врата, които се връзват на голяма панделка, обезателно ги извадете – ще станете “Фешън иконата на компанията ви”. И още нещо – за допълнителна ексклузивност на вашата визия, не забравяйте да комбинирате тези блузи с косместа кожа!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Леко носталгично настроение носят със себе си материите през тази есен. И виновникът за това е вече казах  Ретро-стилът. Решете се за рокля на точки или нежни цветя. Харесвате ли ученическата якичка? И тя е на мода. Мини секси роклята с ретро мотиви и чифт високи ботуши – Бъдете смели и експериментирайте!

 

 Снимки: www.dolcegabbana.com, www.glamour.de, www.twenty2.onsugar.com, www.style.com, www.gucci.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зорница Асенова -Zora – дизайнер и моден експерт към Фешън ателиета в град

Франкфурт, Германия

 

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *