fbpx
 

Какво представляват серумите за лице и защо трябва да ги ползваме?

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ

Серумите са разработени специално за корекция и профилактика на различни проблеми на кожата на лицето. Те са едни от най-добрите средства за борба с несъвършенствата, като зачервявания, разширени пори, посивяване и увяхване на кожата лицето.

Тяхна сила се състои в това, че серумите действат скоростно като попиват мигновено в кожата на лицето и проникват дълбоко.

Серумът често се ползва и за основа на дневния или нощния крем.

Какви видове серуми съществуват?

– хидратиращи

– за повече блясък и освежаване на кожата на лицето

– за борба с акнето

– за премахване на различен вид пигментация

– при разширени пори

– при зачервяване на кожата на лицето

Защо са толкова полезни ?

Това модерно козметично средство притежава високо съдържание на концентрирани биоактивни съставки. Те обаче се употребяват, само когато кожата има видима нужда от тях. Като основа на дневен или нощен крем, серумът подсилва действието на самия крем и прави ефектът им по-бърз.

Има ли възраст за ползване на серум за лице?

Най-добрата възраст за започване употребата на серуми е след 30-тата си година, тъй като обикновено тогава кожата на лицето започва да показва „дефекти“ – отпускане, загуба на блясък, петна, тъмни кръгове под очите и прочие.


Exchange.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кой празнува на празника Св. Козма и Дамян?

чт ное. 1 , 2012
  Днес, На 1 ноември християнската църква почита повторно братята лечители безсребреници и чудотворци Козма и Дамян (честват се още и на 1 юли). Култът към тях бил силно развит в земите на Източната Римска империя. Братята били родени в Асирия, Мала Азия в семейството на грък – езичник и […]
св. Козма и Дамян