fbpx
maro up, японска техника за живота
maro up – японска техника за живота

 

Това е историята на най-големия частен инвеститор в Япония, Уахий Такеда (Wahei Takeda) и за това как той е направил богатството си и какво мисли за парите.  Маро е основният принцип на начина му на живот и основата на неговия успех.  “Когато научите за тази японска техника Maro up , чрез примера на живота ми, вие също ще може да станете финансово успешни и дълбоко щастливи от живота си”, убеден е Такеда. “Слушайте и прилагайте философията „Maro Up!“ към вашия собствен живот и бизнес, от личен опит знам, че ако вземете това, което научите в тази книга, и го приложите към себе си, вие също ще видите успехът да процъфти в живота ви.”

Wahei Takeda често е наричан „Японският Уорън Бъфет“ .

Японската техника MARO UP, в превод Мароу Ап, включва:

1. Живей в настоящето. Само ако живеете в настоящето може да промените живота си. Ако мислите и живеете в миналото, то вече го няма и не може да го промените, а бъдещето още не е дошло и незнаете какво ще ви поднесе.

2. Започнете да оценявате нещата, които имате в живота си. Тук става въпрос не само за положителните, а и за отрицателните неща, които ви учат и развиват.

3. Спрете да се оплаквате. Ако има нещо, което не ви харесва, вместо да се оплаквате, го използвайте като бутон, който трябва да натиснете, за да промените нещо. Ако сте в лоша връзка например, вместо да се оплаквате, излезте от нея. Когато се оплаквате, вие губите силата си да промените нещата.

4. Слушайте интуицията си. Вашата интуиция е ключът, тя знае много повече отколкото вие си мислите. Какво ви казва интуицията ви/сърцето ви? Когато следвате интуицията, тя ви дава правилните отговори. Така че, просто практикувайте да слушате какво ви казва интуицията.

5. Освободете се от очакването на определен резултат.

Най-големият индивидуален инвеститор в Япония, наречен „Уорън Бъфет на Япония“, говори за ритуала, който той прави за преодоляване на две болести и за основа на успеха си.

Wahei Takeda on Maro Up! from The Passion Test on Vimeo.

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *