fbpx

Какво да очакваме от предстоящата 2016 година? Година на червената огнена маймуна.

година на огнена маймуна, godina na ognena maimuna
2016 година на огнената маймуна

Идната 2016 година според китайския хороскоп е Година на Червената огнена маймуна. За нея специалистите казват, че може да се очаква всичко. Споделят също, че няма особен смисъл да се събират или трупат вещи, или пък да се планира нещо по-сериозно в живота. Съветват обаче да довършите нещата, които сте започнали вече.
Невероятна година за: Плъхове, Дракони, Маймуни – носи чар и увереност.

Какво очаква отделните китайски зодии в годината на Маймуната?

Това е като цяло благоприятна година за плъхове, волове, дракони, коне, маймуни, петли и кучета. Годината може да бъде трудна за тигри, змии, кучета и свине. Зайците трябва да пазят своите финанси. Овцете трябва да се грижат за здравето си.
Невероятна година за: Плъхове, Дракони, Маймуни- носи чар и увереност. Нестабилна, но динамична!
Положителна година за: Коза, Заек и, Вол – подобрение във всички области на живота. Напредък най-накрая!
Вълнуваща година за: Петел, Кон- подходящите ситуации изобилстват. Насладете се на стимулацията!

Сложна година за: Тигър, Змия, Свине, Кучета – обективността ще носи най-добри резултати.

Как да разберете, дали сте родени в годината на Маймуната? :

Всички родени през 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 са Маймуна

Известни личности, родени в годината на Маймуната, са:

Юлий Цезар, Джони Кеш, Чарлс Дикенс, Джейсън Донован, Скот Фицджералд, Пол Гоген, Хари Худини, Линдън Джонсън, Едуард Кенеди, Мартина Навратилова, Питър 0’Тул, Папа Йоан Павел П, Омар Шариф, Род Стюарт, Елизабет Тейлър, Хари Труман, Леонардо да Винчи.

Какво е характерно за родените в годината на Маймуната?

Маймуната е родена под знака на въображението. Тя е с богата фантазия, любознателна и обича да държи под око всичко, което става наоколо. Винаги е готова да те посъветва и да се опита да разреши проблемите ти. Обича да се притичва на помощ, препоръките й са уместни и разумни.

Като цяло е нахално животно, но е пълно с жизнерадост и любопитство. Маймуната е добра в комуникацията, хумора и остроумието. През идната 2016 година ще ни помага да се измъкнем сами от стресови състояния с лекота. Бизнесмените да са спокойни, защото през 2016 година бизнесът, с който се занимават, ще процъфтява, както и лекотата, с която се поемат рисковете.

Възможностите за намиране на нетрадиционни решения на стари проблеми ще се увеличат и ще бъдат увенчани с успех.

Рисковете от измами обаче също ще са високи, затова бъдете внимателни!

За активно спортуващите това е идеалната година за постигане на лични спортни цели, както и за тези, които искат да отслабват, или да променят начина си на хранене! 2016 година ще е силно мотивираща в това отношение.

Как да се обличаме и какви бижута да носим през годината на Маймуната?

В облеклото и аксесоарите ни червеният цвят е препоръчително да присъства в повечето дни от месеца – Годината на маймуната се характеризира именно с този цвят. Още при посрещането на Нова Година модните специалисти съветват да има нещо червено по вас – независимо дали ще са аксесоари в червен цвят, красива червена рокля, червен маникюр, или червен цвят на косата. Брошка с изображение на малка маймунка, също е прекрасен моден аксесоар, подходящ за посрещането на 2016 година.
Що се отнася до бижутата, които да носим през идната година, да не забравяме също така, че идната 2016 година също е и ВИСОКОСНА! На високосна година се препоръчва да се носи сребро . Можете да комбинирате, разбира се, носенето на сребърна гривна , висулки, или обеци с акцент на малка маймунка.

За да е абсолютно успешна и хармонична годината, можете да си направите и подарък сребърна монета с маймуна – ето пример:

сребърна монета, огнена маймуна
сребърна монета с маймуна за годината на огнената маймуна

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *