fbpx

Какво да очакваме от годината на Овцата?

година на овцата 2015

Днес, според китайския календар, започва годината на дървената Овца. Тя ще продължи до 7 февруари 2016 г. Овцата е осмият знак в китайския календар. Числото 8 се смята за много щастливо, символизира мъдростта, богатството и успеха.

Елементът според китайската астрология характеризира същността на астрологическия обект. В китайската астрология са известни пет елемента:

Елемент на Земята (годината завършва на 8 и 9)

Елемент на Метала (годината завършва на 0 и 1)

Елемент на Водата (годината завършва на 2 и 3)

Елемент на Дървото (годината завършва на 4 и 5)

Елемент на Огъня (годината завършва на 6 и 7)

Цветът на 2015 г. ще е син (зелен), а елемента на 2015 г. – дърво, тъй като завършва на 5

Какво е характерно за знака “Овца” и какво да очакваме от годината на овцата?

Овца (или коза) – плахо и нежно животно, благосклонно в подкрепа на устойчиви и упорити личности. Несериозните действия не й се харесват.

Знакът през 2015 г. е много елегантен и очарователен. Овцата е нежна, възпитана, добра, женствена и срамежлива, но и несигурна и капризна. Положителните черти на характера й са спокоен и кротък нрав, а минусите – лекомисленост, нерешителност, склонност към капризи.

Овцата (козата) обича своето спокойствие, безопасност, комфорт, упорита работа, всичко да е красиво. Не обича od e отговорна, самотна или да има скандали с близките си. В любовта харесва спокойната атмосфера. Обича да бъде под закрилата на любимите си хора, нуждае се от емоционален комфорт, иска да се отнасят добре към нея и да бъде финансово добре. Има проблем във финансов аспект обаче – не е в състояние да контролира бюджета, така че по тези въпроси се търси наставник.

Какво да очакват зодиакалните знаци?

Късметът ще се усмихне на пет от знаците на нашия зодиак – Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв. На хората, родени под тези знаци, всичко ще им се удава с лекота.

На много от тях обаче ще се промени и отношението им към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се в живота им през изтичащата вече 2014 г. – доста сложна за същите пет знака.

На Телец, Рак и Козирог, зодиакът за 2015 г. препоръчва по-малко да се тревожат за своето бъдеще. Ще им върви малко по-малко, само защото сами си търсят проблеми и не умеят да виждат перспективата. Козирозите трябва да приемат това, което ще им се случва без да се опитват на всяка цена да го предотвратят и това ще им помогне, няма да им навреди. Раците си струва да се замислят сериозно за истинските си желания и стремежи, а за телците годината ще ги “ръчка” да дадействат.

На Стрелец, Риби, Скорпион и Деви ще им се наложи да се борят за щастието си. Нещо повече, зодиакът им препоръчва да повярват в чудото и собствения си късмет, за да ги застигне наистина късметът.

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *