fbpx

Какво цвете да подарите за Свети Валентин?

Ако подарите цвете в саксия – това би ви направило по-скоро пестелив и пресметлив в очите на половинката. Това обаче не значи със сигурност, че не няма да усети обичта ви. Дори напротив. С този си жест, половинката ви ще разбере, че се опитвате да я задържите удома и да се грижите повече за него. За “домушарките” саксиеното цвете може да бъде и белег за една дълготрайна връзка и неугасваща любов.

цвете в саксия за Свети Валентин

Цвете в кошница – това е по-добрата версия на цветето в саксия – хем е свежо, хем не я ангажира в дълготрайни грижи за него, а я кани да му се наслади на момента.

Тъмночервена роза – царицата на цветята си остава класика сред подаръците на Свети Валентин. Ако й подарявате често такова цвете обаче това сочи, че нямате въображение и не се старае особено да впечатлите с нещо по-оригинално. За жените, често мъжете така “минават номер”.

Фрезия за Свети Валентин

Букет пролетни цветя – фрезии, лалета, теменуги и т.н. За нея ще сте човек, който наистина я обича и го показва по особено младежки и свеж начин. Такива цветя обикновено подаряват мъже с огромна енергия, готови да прескочат оградата на съседите и да откраднат китка, за да зарадват любимата си. Тези мъже обожават тръпката, а това е важно за една жена

Екзотично цвете – често говори за особена романтика. С него ще покажете на любимата, че сте се постарал повече този път и също заслужавате специално внимание от нейна страна.

И ето ви още една идея: Ако е цвете, защо да не е НАРИСУВАНО?! ЕТО КАК!


Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *