fbpx

Каква е звездната диета на Адриана Лима?

adriana-lima-fit

Какво похапва красивият ангел на “Виктория Сикретс” Адриана Лима? Предполагаме това е въпрос, който са си задавали доста тийнейджърки и жени, които харесват дивата.

“Горските плодове са прекрасни за закуска”, съветва Адриана. Тя си ги похапва и за обяд. Защо така? Отдавна топ моделът е разбрала колко ценни са боровинките и къпините за бързото изгаряне на мазнини в организма. Освен това те са с високо съдържание на вода и фибри и имат способността да задържат чувството на ситост за по-дълго време. Сладки са и по този начин задоволяват нуждата от сладко, особено при жените. Те са и отличен антиоксидант ,който подпомагат борбата със преждевременното стареене.

Аспержите и спанакът са другата й тайна в кухнята.

Е, за да сме честни с вас, понякога и тя се изкушава от кексчета и шоколадчета.

Освен да похапва здравословно обаче, за да изглежда човек добре и да блести с красива фигура, той трябва да набляга и на тренирането на самото тяло. Особено когато го използва и за своя професия.

adriana-lima-fit-tips-2

“Разтягай се, бягай, хидратирай се, почивай, повтаряй!” На тези правила се покорява моделката от години. За да поддържа своите божествени бедра и красиви линии обаче, чаровната бразилка пази и друга тайна…в чантата си. Няма да повярвате, но това е…въже. Скачането на въже е най-удобният и ефектен вариант за спортуване, споделя Лима, освен това то може да се ползва навсякъде…ето защо винаги го носи със себе си.


Харесай, сподели, разпечатай

1 thought on “Каква е звездната диета на Адриана Лима?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *