fbpx

Каква е разликата между мъжките и женските секс фантазии?

fabian perez' painting

Какво възбужда сексуално мъжете?

– Представят си, че правят секс с друга жена – Не си мислете, че само защото един мъж си мисли за други жени, докато е с Вас, това означава, че не ви зачита или е неудовлетворен в леглото. Фантазиите помагат за усилване на възбудата, силата на оргазма и усещането за удовлетвореност, уверени са сексолозите.

– Представят си, че правят секс с няколко партньорки наведнъж – Горното правило важи и тук.

– Мачовците си фантазират за определени части от тялото на жената – дълги крака, пищни бедра, голям стегнат бюст, нежна шия, красива грива, сочни устни…Дами, Доставете им това удоволствие и подчертайте именно тези части от тялото.

За мъжете не е важно обстановката, а…определени пози, секс атрибути, поведение на партньорката – специалистите са го казали : “мъжете обичат с очите, правят любов с очите”.

Секси мацка в стил Бурлеска за Хелоуин

– С няколко изключения силният пол обича да фантазира как доминира и принуждава партньорката си да изпълнява прищевките му. Както извън ложето, така и в него, той обича да командва, та дори и понякога да е по-грубо. Ако се притеснявате да удовлетворите реално тези му желания за по-груб секс, момичета, оставете го поне да си помечтае за това.

Мъжете много по-често си мечтаят за фетиши.

Какво възбужда сексуално жените?

секс вкъщи или секс offroad

Дамите се концентрират върху емоционалните реакции. Те обикновено се концентрират върху един образ и си представят какво той прави с тях, какво им говори. Обичат да усещат дъха, шепота, ласките.

– Жените, за разлика от мъжките, по-рядко визуализират частите на тялото на партньора си. Сексолозите разказват, че представителките на нежния пол обикновето подчертават как даденият партньор ги целува по устните, как даденият партньор ги прегръща с едрите си ръце, но правейки секс, те рядко си представят мъжкото тяло “разчленено”. Така че, мъже, ако желаете да задоволите фантазиите на Вашата партньорка, заложете на любовната игра.

Романтичната атмосфера предразполага жената за фантазии в огромен размер. – Музика, светлина, море, бриз, сатен, огнище, свещи, аромат…Естествено, по-модерните жени също не подминават секс играчките, но за тях те са само допълнение към доброто прекарване.

– Момичетата обикновено си представят, че играят по-пасивна роля в любовната игра. – Това обаче не означава, че не фантазират как мъжкарите се отнасят по-грубо с тях. Бляновете им обаче най-често се ограничават до това как мъжът прилага известна сила, за да ги улови в примката си, а след се държи нежно и чувствено. Не липсват и дами, които си падат по садо-мазо секса, но те не са много, категорични са специалистите.

Жените имат бисексуални фантазии значително по-често. – За разлика от мъжете, те изпитват сексуално любопитство към представителките на собствения си пол.

Фетишите почти никога не възбуждат една жена качествено.


Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *