fbpx

Как нестандартно и евтино да подобрим имунитета си?

 

 

 

 

 

 

 

 

Носителите на наградите “Оскър” живеят средно с четири години по-дълго от тези свои колеги, които са се разминали с най-мечтания за актьорите приз. Това твърди в свое проучване английският лекар д-р Питър Мармът.  Причината за това се дължи на по-голямото самочувствие, с което отличените се сдобиват, разкрива още той.  От проведеното от него изследване преди няколко години, станало ясно, че хората с високо самочувствие имат по-силен имунитет от останалите.  Такива хора рядко страдат от депресии, страхове и сърдечни заболявания, се пише още в публикуваната от “Бритиш медикъл джърнъл” статия.

Според суеверията доброто самочувствие отключва късмета, защото не привлича лошото и така не се предопределя неуспех.

Психолозите – терапевти пък добавят още, че с високо самочувствие вие по-лесно си намирате работа, завързвате запознанства,  очаровате любимите си хора, печелите клиенти.

 

 

 

 

И така, Gi asks се зае със задачата да събере петте най-добри съвета за високо самочувствие. Ето ги и тях:

 

 

 

1. Слушай какво те критикуват само близките за теб хора, защото те със сигурност ти мислят доброто! Не завиждат и не искат да те прецакат.

 

 

2. На една жена не й стига  да е красива, а е най-важно да е ЖЕЛАНА. Затова, момичета, ДРЕХАТА ПРАВИ ГАДЖЕТО! С оръфаните си и разрязани на сто места дънки вие може да сте сто пъти по-секси от някоя надута пуйка с пелерина. Важното е да се държите свободно и да се виждате и вие самите като готини. Мъжът, независимо на каква възраст е, рядко се порязва от дрехата. Това, което го интересува, е какво има под нея. Затова се грижете  за това, което ще напъхате в дрехата. angelina golie - sexy-mace

 

 

3. Не на комплексите! Повярвайте, само вие си ги знаете. Не е нужно и другите да разбират за тях. ..Освен ако не тръпнете от желание за подигравки по ваш адрес. Затова, ако забележите, честе в плен на страхове и комплекси, търсете начини да се освободите от тях. Няма по-добра хитрина за здрава психика. Нашият съвет е да не оставате и минутка без свободно време – това ще ви лиши от лошите мисли, страхове, комплекси. Спортувайте, учете нови неща, поканете приятели на кафе, ходете на танци!

 

 

dobro samochuvstvie

4. На веселяците винаги им е весело! Смехът! Доброто настроение е винаги във ваш интерес: когато не знаете какво да отговорите на тъпите подмятания на околните – усмихнете се! Когато някои непознат ви заговори – усмихнете се! Когато си плащате високите сметки – усмихнете се! Когато се откроите в дадено дело – усмихнете се! Когато ви целуват – усмихнете се!

 

 

 

5. Прегледайте се за наличието на някой талант и го развийте! Така ще бъдете още по-ценни в мъжките или женските очи. Защото, общо взето, на младото маце всеки му е навит, но като четете световните клюки, виждате, че известните жени – богаташки, графини, писателки, балерини, актриси, звезди от шоубизнеса – са тези, които и в напреднала възраст имат антураж от гаджета, доста по-млади от тях.

Харесай, сподели, разпечатай

1 thought on “Как нестандартно и евтино да подобрим имунитета си?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *