fbpx

Как най-желаните мъжки професии разбиват женски сърца?

В женските представи, дадена мъжка професия се приема и като негова същност. Ето защо според изследвания на сексолози в еротичната фантазията на осем от десет жени се появяват най-често мъже с пагони. Измежду тях най-силно възбуждащ ефект оказват пилотите и моряците. Те често са описвани като събирателно на всичко най-хубаво у мъжа – красиво стегнато тяло, секси рамене, силен характер, дисциплинирани и точни до крайност, често с лъчезарна усмивка, която омагьосва дамите.

Истинското описание според сексолози и психолози обаче изглежда по следния начин:

– Пилотите имат красиво и стегнато тяло, защото килограмите и физическата им форма са стриктно поддържани, което се определя от тяхната работа.

Секси раменете обикновено са зрителна измама, тъй като именно пагоните правят тази част от тялото да изглежда по различен, по-красив начин.

– Силният характер обикновено зависи от човека, а не от професията му, но да, поне за това може да бъдете сигурни – тези мъже имат силен характер…много често обаче той бъде показван и в негативен план в семейството, предупреждават още специалистите.

– Дисциплинирани и точни до крайност – Да, това са мъже на разписанието! Те са дисциплинирани още от школата, точни заради графика, който непрекъснато гледат и спазват в работната среда. Съгласете се, че не беше така, щеше да настане истински хаос в разписанието на самолетите, например. Негативната част от тяхната професия идва в момента, в който те показват тази точност и дисциплинираност и в леглото. Обикновено сексолозите описват представителите на тази професия като скучновати и консервативни в интимен план. Дали това е така, жените с опит трябва да кажат.

– Лъчезарната усмивка – е, тя е по-скоро допълнителен ефект в представите на жените – все пак са романтички, нали?!

Други представители от професията с униформа са mолицаите и военните. Е да, и те са изключително секси! В главата на силния пол обикновено надделява желанието за опипване на униформата, игра с белезниците и бухалката на полицаите. А военните с тези нашивки…направо водят до екстаз. Често жените си ги представят страстни любовници, които надделяват в леглото и са доста бурни и груби в него. Но лошо няма – жените обичат и това!

Имат си и отрицателни черти, разбира се: Те не приемат НЕ за отговор! Това, че жената се дърпа или се опитва да играе с тях, не ги зарежда, не ги възбужда, а искрено ги дразни. Те не разбират от флирт, когато жената флиртува, а само и единствено, когато те решат, че ще флиртуват.

Мениджърите и бизнесмените – това са третата категория мъжки професии, силно желани от дамите. Представата за лукс и глезеност прави от жената истинска сексуална експлозия, признават сексолозите. Те усещат мириса на марковия парфюм още с представата си за съответния мъж, настръхват от високата скорост на червеното ферари и изпадат в умиление от желанието да вечерят в скъп ресторант, резервиран единствено за тях…

Реалността всъщност може да се окаже коренно различна, предупреждават психолозите. Мениджърите на големи компании и собствениците на тези компании са свикнали да си “купуват” удоволствието. Ето защо, жените трябва да имат едно на ум, когато са прекалено глезени. След това на мъжете не може им бъде отказано нищо, или пък най-често момичетата биват бързо славени от облаците – изхвърлени или затворени в златна клетка! “Всичко си има цена!” – това гласи мотото на богаташите.

Богатата обща култура, добрата риторика, бързият начин на мислене и действие са най-често изрежданите качества в Адвокатите. Да, това възбужда жените, които обичат да бъдат водени в живота. На тях им е лесно, защото усещат сигурност.

Те обаче са мъже, които трудно биха били излъгани. За дамите, които харесват да “послъгват” или да симулират удоволствие или присъствие, тази мъжка професия със сигурност няма да им се понрави. Именно това недоверие в човека и поведението на останалите ги проваля и в интимен план. Обикновено са консервативни. На думи са много креативни, но това нещо не важи под завивките. Затова дами, не си правете илюзии!

И като заговорихме за креативност под завивките, няма как да не споменем стриптизьорите. Тази мъжка професия следва неизменно женските фантазии, наред с тези за пилотите. Тези мъже знаят как да възбудят една жена, ловки, умели, интерпретират с тялото си, както пожелаят…Божествено!

За стриптизьорите обаче това е само работа. Не е задължително като умееш да флиртуваш, да бъдеш и добър любовник. И тази професия е идеален пример за това. Самият факт, че той трябва да е на ниво през целия “работен ден”, да умее да изкара най-скритите желания от една жена, обикновено ги прави доста скучни в реалния свят, при половинките им. И няма как – не може един мъж да е 24 часа на линия на една жена. Изморява се, изпарява се желанието му да бъде еротична фантазия за всяка жена, именно, когато си отиде вкъщи. Всичките умения и ентусиазъм гледа да запази за следващия ден.

Футболистите! Всяка трета млада жена копнее за бързите крака на нападателите от елитните футболни клубове по света. Класацията водят играчите от средиземноморския регион – италианците и испанците. Красиви, чаровни, джентълмени! Какво по-добро?! За почитателките на бурния живот англичаните са най-честия избор. Независимо от произхода обаче футболистите са смятани за едни от най-желаните мъже. И не само заради красивите атлетични тела и бързите крака. В последните години футболистите са нещо повече от “Мачовци”. Те са атрактивни, хулигани и оригинални на терена. Наложиха метро-сексуалния тип мъж, спортно-елегантното облекло, направиха рекламния бизнес по- добър. Не бива да се забравя, разбира се, инициативите за солидарност на нациите и расите, грижата за добрата спортна култура на децата и дарителството, които неща ласкаят още повече женското сърце.

В живота обаче, футболистите са предимно хулигани – атрактивни, но хулигани! Това твърдят представителките на нежния пол, които са имали възможността да имат футболист за партньор. Вярно е – по-добре платените от тях държат на добрия външен вид, лукса, красивата жена до тях …и на алкохола, дискотеките и частните партита. Те са хора на живота – бохеми. В света извън терена те са като “отвързани”, твърдят психолозите. Жените, чийто фантазии се захранват от представата за секс с футболист, трябва да знаят, че те рядко могат да бъдат постоянни в поведението и връзките си и желаят единствено да се доказват. Тези дами трябва да са доста търпеливи с тях и да не им противоречат.

Дойде ред и на хората на изкуството. Искрени, страстни, романтични, приятно разсеяни и най-важното непредвидими – това кара слабия пол да бленува за тази професия. Те са толкова разнообразни и непринудени, че кара жените да си фантазират какво ли не за тях и с тях…Именно тази непредвидимост, разсеяност и страст, рисуват такива картини в главата на жената, че тя може да прави любов с тях непрестанно, без да й стане скучно!

Дали такива са в действителност художниците, писателите, творците? Психолозите обикновено описват представителите на тези професии като егоисти и нарцистични. Ако си мислете, че ще ви омайват до безкрайност, че ще ви носят на ръце – не се заблуждавайте, дами. Това обикновено очакват те от вас. Да им се възхищавате, да ги глезите, да ги хвалите…За тях сексът е като изкуството – не може да бъде в един цвят или в един стил! Ако сте моногамна и искрено романтична, по-добре изберете партньор с друга професия. Тази само ще ви огорчи.

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *