fbpx
 

Как да тренираме успешно кикбокс вкъщи?

Как се тренира правилно кикбокс вкъщи? Ето няколко основни похвати за трениране на кикбокс в домашни условия, за правилно отслабване и изгаряне на излишни мазнини с кардио и интервални тренировки.

Кикбоксът е изключително полезен спорт, който развива издръжливостта, натоварва почти всички групи мускули и освобождава от напрежението. Той тренира горната половина на тялото ви – бицепс, трицепс, рамене, коремни мускули, гърди и гръб, докато нанасяте удари и имитирате предпазване. Едновременно с това тренира и краката, с които пруженирате, или подскачате и въображаемо избягвате противника си. Силата, която тялото ви генерира за всеки удар започва отдолу и се изкачва нагоре, като преминава през цялото ви тяло. Ето защо кикбоксът е и една изключително ефективна кардио тренировка. Наред с това този спорт успешно тренира и нашата издръжливост.

Основните техники за трениране на кикбокс вижте в това видео:

25-минутна кардио-интервална тренировка за начинаещи

Създайте свой собствен онлайн магазин, 15 дневен пробен период

Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

На какво учи предприемачите Сър Ричард Брансън? 1 част

нд юли 27 , 2014
Сър Ричард Чарлз Никълъс Брансън е британски бизнесмен, филантроп, известен най-вече като собственик на конгломерата от компании „Върджин Груп“, наброяващ около 350 компании. Сред най-успешните му бизнес начинания са звукозаписната компания „Върджин Рекърдс“, издаваща изпълнители като Майк Олдфийлд, Секс Пистълс и Симпъл Майндс; авиокомпанията „Върджин Атлантик Еъруейс“, „Върджин Мобайл“ и […]
Ричард Брансън, съвети, за предприемачи