fbpx

Как да си изкараме максимално добре на 8 декември?

Няколко съвета за 8 декември, които може да са ви от полза:

– Най-важното не прекалявайте с алкохола. Подпийването е едно, повръщането е съвсем друго. И какъв смисъл има, че сте си изкарали чудесно на купона, когато след това няма да си го спомняте и да има какво да разказвате?!

– “На път без храна и пари не се ходи”, казват старите хора. Послушайте ги!
Опитайте се да си вземете повече пари, не се знае какво може да се случи.

– Проверете къде отивате и какви са условията. Не се доверявайте единствено на организаторите, на тях може да им е за първи път да организират купон. А и в пристъп на емоции, всичко изглежда супер.

– Не прекалявайте с багажа! Eдва ли няколкото чифта обувки ще са ви от кой знае каква полза за два дни, да не споменаваме и за официалната рокля.

– Няма значение транспорта, важно е да си с колегите!

– Ако пушите си вземете, повече от една кутия цигари – не се знае кога ще свършат, а през зимата и то в друг град трудно ще откриете денонощен магазин.

– Ако искате да си изкарате незабравимо, не говорете за лекции, изпити или друго, свързано с университета. Нито е мястото, нито е времето!

– Не бъдете егоисти – ако има само една бутилка алкохол, разделете я с всички.

– И нещо за финал: Ако купонът ви стане скучен, сменете го!

Ако така и не сте намерили време да се организирате за купона и не знаете какво да облечете, прочетете Как да постигнем Party look за нула време?, дано сме ви полезни. Весело празнуване и Наздраве!


Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *