fbpx

Как да ползваме безплатен wi-fi нет по всички летища в света?

Колко често, докато пътувате от една държава в друга, ви е нужна безплатна WiFi интернет връзка? Винаги, нали?! И нормално – дали за инормация, свързана с полетите, дали за навигация, преглед и потвърждаване на резервация в хотел, квартира и прочие, а много често и за убиване на времето на престой на самото летище. Ето защо в интернет пространството се появи life hack и за това – виртуална карта с оповестените WiFi профили и пароли на почти всички летища по света, по който начин улесняват изключително много пътуващите.

Голям брой от световните летища или имат лимитиран wifi, или трябва да се купи например кафе за 8€ от VIP lounge-a, за да ви дадат паролата. Друг вариант е да имате местен номер, на който да ви пратят парола. Сега обаче, отивайки на интернет адреса по-долу, това няма да ви се налага – или поне в голям брой от случаите, когато летите със самолет.

Как работи виртуалната карта?

Всички пароли и повече информация, ще откриете като кликнете на нужното ви летище по света, отбелязано върху картата. Отстрани вляво ще прочетете потребителското име и паролата , за да имате безплатен Wi-Fi интернет. Приятно ползване!

 
loading…


Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *