fbpx

Как да освободим дома си от отрицателна енергия?

Как да се освободим от отрицателната енергия вкъщи и да заредим стаите си с положителна такава?

Чувство да живеем в балансиран и спокоен дом е от решаващо значение за цялостното ни щастие и благополучие. Има толкова много неща, които можем да направим, за да същуствуваме в домашното пространство в мир и чистота. Въпреки това, понякога непреодолимото чувство за негативизъм се усеща без причина и ни прави нервни, изморени, мудни. Днес ще ви представим няколко кратки и прости за изпълнение съвети за защита от отрицателната енергия в дома ни и зареждането му с положителна такава, споделение от практиките на древни лечители и последователи на „New Age“ – „Нова епоха“ комбинира аспекти от космологията, астрологията, езотеризма, алтернативната медицина, музиката, колективизма и природосъобразния живот.

  • Поставете черен турмалин във вашия дом cheren turmalin, черен турмалин, пречистване от отрицателна енергияЧерен турмалин е един от най-добрите кристали за почистване на отрицателната енергия, тъй като той не се нуждае от своя собствена енергия, за да се изчисти както другите кристали правят. Най-добре е да се постави се на входа на вашия дом, за да отблъсне евентуална негативна енергия при влизане в коридора. Може също да го остивате и в центъра на дома, за да излъчва навън през цялото пространство.

    Този мощен кристал също работи за усвояване на електромагнитната енергия, което го прави чудесен инструмент, който слага край на вредните излъчвания от вашия телевизор, лаптоп, интернет рутер и други електронни устройства.

 

  • Обградете се в зелено с растениячервено мушкато, cherveno-mushkato, пречистване на въздуха вкъщи Едно от първите неща, които трябва да направите, когато се местите в нов апартамент , или вдъхвате живот на току-що ремонтирания или изчистен такъв, е да купите повечко красиви саксии и да утрасите стаите с тях. Освен че ще релаксираща енергия към всяка стая.Множество изследвания през годините са доказали , че наличието на растения, там , където живеем, показва положителни резултати за намаляване на замърсяването на въздуха в помещенията, за намаляване на нивата на стрес и почистване и пречистване на човешкото енергийно поле. Едно от най-популярните растения за тези практики е мушкатото.

 

  • Използвайте лампа от хималайска сол хималаена солна лампа, лампа от хималайска сол

 

Изработена от нормална крушка и сол от хималайски кристали, тази лампа отделя отрицателни йони във въздуха, когато свети, като по този начин пречиства въздуха и се бие срещу положително заредени частици, които причиняват чувството за мудност и задушаване. Ако не можете да си намерите такава лампа, можете да си я направите саморъчно като използвате не електрическа крушка, а обикновена чаена свещ.

свещ от хималайска сол, хималаена солна свещ Освен това хималаените солни лампи пречистват въздуха от алергени като дим, полени и други замърсители на въздуха, но те също излъчват красива и успокояваща светлина с естествено оранжево, флуоресцентно или синьо сияние, което в никакъв случай не нарушава съня.

 

  • Ежедневно отваряйте вашите прозорци и врати

 

Това ще позволи на негативната енергия бързо да излезете от дома ви. Може също да се разхождате бавно и непренудено из стаите си в посока на часовниковата стрелка, казвайки си позитивни утвърждения и благодарности за всичко, което ви се случва в живота. По този начин ще придобиете както увереност, така и удовлетворение – а това са едни от най-важните чувства, за да имате пълноценно съществуване.

 

 

  • Направете си домашен спрей за пречистване на въздуха и енергията в домаТочно както хората, домовете също имат чакри. В действителност, стаите удома имитират чакра центрове на тялото, споделят специалистите по фън шуй. Така например, таванът и покривът имитират коронната чакра, холът и всекидневната имитират гърло чакрата, мазето имитира коренната чакра и т.н.Можете да балансирате тези чакри чрез включване на чисти етерични масла, които насърчават позитивност и стабилност като роза, лавандула, тамян и пачули.

    За да се направи пречисваш енергиен спрей, просто се комбинират вода, етерични масла, цветни есенции, скъпоценни еликсири, които са вибрационни средства, изработени от кристали като черен турмалин, опушен кварц и аметист и морска или хамалайска сол. Съчетавайки разходките с утвърждения из стаите при отворени прозорци, просто разпръскайте от този елексир навсякъде, където смятате, че имате застояла или отрицателна енергия – скоро ще видите резултатите!
Харесай, сподели, разпечатай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *