fbpx
 

Как да изберете подарък – бижу?

полезни съветиНе сте направили все още избор какъв подарък да купите за ваш близък човек? По българска традиция, пазаруването в последния момент е обичайна практика. Ето няколко съвета за това как да изберем бижу за подарък, ако сте се насочили в тази посока:

– За да се ориентирате най-лесно в това какво би се харесало най-много или въобще би се харесало, замислете се за какъв тип човек избирате бижу – ако подарите нещо класическо и изчистено като модел на ексцентричен човек, носещ нестандартни аксесоари, това няма да се оцени подобаващо – или поне би било само за пред Вас.

– Другият начин е да подарите нещо, което би отговаряло на стила на обличане на вашият познат или позната или цветовата гама, в която обича да се облича. – Красиви комбинации стават между червено и черно, черон и бяло, синьо и зеленео, синьо и жълто, кафяво – червено, сиво и синьо, сиво и бяло…..Само помнете, че златото се съчетава с топли цветове като кафявата гама, а среброто със студените цветове – сиво, синьо, светло зелено….

– Разбира се , никой не казва да се избира само измежду златото и среброто. Тази година например на мода ще са бижутата и аксесоарите от естествени материали , особено от дърво, тъй като навлизаме в Годината на дървения кон. Ето защо едно етно или еко – бижу би бил прекрасен подарък.

Отдавна не е на мода да се подаряват цели комплекти от обеци, гривни, колиета и пръстени в едно! Тъй че можете спокойно да се насочите към едно или две еднакви по модел и стил неща и ще бъде достатъчно.

За да изберете пръстен, ще ви трябва със сигурност размер на пръста, затова по-добре избягвайте този вариант, а и е доста ангажиращо. Освен ако не желаете да акцентирате върху собствените си чувства по този начин.

Часовниците са прекрасен подарък, както за жените,така и за мъжете. Те са отличен аксесоар и класически подарък. Изборът на часовник обаче също не е лесен и за него също можете да приложите по-горе изброените правила – стил на обличане, характер…Ако знаете каква е любимата модна марка на човека, това е голямо предимство. Ако не знаете, винаги можете да попитате някой близък до вашия познат, любим, любима.

И за финал ще ви напомним нещо: подарък, избран без идея и получен без емоцията на отсрещния, е само прахоуловител 🙂

Прочетете още: Как се поддържат бижута от различен материал?


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какви ги свършихте през 2013-та?

сб дек. 21 , 2013
Как оценявате изминалата година сам за себе си? Успяхте ли да изпълните мечтите си, да си намерите нова работа, да зарадвате любим човек, да си купите желаните вещи?…Днес сме ви подготвили една блиц викторина, чрез която да поанализирате приключващата 2013-та година и да преосмислите приоритетите си за следващата 2014-та година. […]